Samenwerking

Dierwelzijncentrum In 't Veld

Dier in Beweging is met de praktijk gevestigd binnen Dierwelzijncentrum In ‘t Veld. Naast het pension voor honden en katten kun je terecht voor hondentrainingen, workshops en een bezoekje aan de trimsalon.

Tevens is het de thuisbasis voor Beaglekennel Uit ‘t Leyedal.

Dierenartsen en specialisten

Samenwerking met specialisten is van groot belang. Graag overleg ik met dierenartsen of specialisten over het behandelplan en eventueel aanvullend onderzoek. Ik heb goed contact met o.a. Dier Medicentrum in Haaren, Diergeneeskundig Centrum Oisterwijk, Dierenkliniek ‘t Spoor in Oisterwijk en Dierendokters Den Bosch. Daarnaast wordt er regelmatig aanvullend onderzoek gedaan binnen de Veterinaire Specialisten in Vught of Dierenziekenhuis Tilburg

Wil je graag dat ik eerst overleg met jouw eigen dierenarts? Laat het me dan weten.

Animeal

Voeding speelt een grote rol binnen de gezondheid van het dier. Ik overleg met regelmaat met Aukje van Animeal over voedingsgerelateerde problematiek die ik tegenkom.

Animeal is er voor deskundig voedingsadvies, de verkoop van supplementen, voeding en verzorgingsproducten.

Dierenspeciaalzaak Angela

Twee keer per maand ben ik op zaterdag te vinden bij Dierenspeciaalzaak Angela voor het aanmeten voor het Perfect Fit tuig.

Daarnaast kun je bij Angela terecht voor een zeer deskundig advies en de beste producten voor de gezondheid of het welzijn van je dier.

Heb je vragen?

Wellicht vraag je je af of een afspraak nodig is of wil je meer weten. Neem dan contact met me op!

×

Hoi!

Klik hieronder op Ilse en start Whatsapp chat.

×