Referenties

Kaba

Wij hebben Kaba geadopteerd uit Roemenië. Hij heeft daar het nodige meegemaakt, onder andere een aanrijding door een auto. Hij heeft lang moeten wachten op een operatie waarna hij zijn poot niet durfde te gebruiken. Dus het was mij gelijk duidelijk dat ik de hulp van iemand als Ilse nodig had om dit weer goed te krijgen.

Door verkeerd gebruik van zijn lijf door het lopen op drie poten waren er de nodige blokkades. De behandeling was best heftig, ook omdat Kaba nog erg bang was voor pijn. Maar sinds de behandeling liep hij direct hij een pas of zes op vier pootjes en daar kwamen elke dag een paar stappen bij. Inmiddels loopt hij op vier poten. En daar heeft Ilse een enorme bijdrage aan geleverd!

Prince Berners

Wij kennen Ilse voornamelijk als osteopaat voor onze Berner Sennenhonden. Vanwege verschillende blessures bij de honden zijn we op zoek gegaan naar een osteopaat die zacht werkt waar dat kan, maar ook door durft te pakken waar dat nodig is. Die combinatie vonden we in Ilse, een combinatie zoals we die nog niet eerder meegemaakt hadden. Zoals zij feilloos aanvoelt welke behandeling het beste resultaat zal geven is prachtig om te zien. De honden geven zelf ook aan dat het goed is wat ze doet en dat zegt ons erg veel. Kortom; wij zijn heel erg blij met Ilse haar deskundigheid. Voor ons geen andere osteopaat meer!!

Shila

Onze dwergkees Shila heeft na een heftige clusteraanval nek- en coördinatieproblemen gehad. Haar hoofd en lijfje hebben door de aanval en de medicatie een flinke klap gehad. Ilse stond direct voor ons klaar om de mogelijke verlichting te bieden. Ilse was niet alleen de steun voor Shila maar gaf mij ook de mogelijkheid mijn zorgen te bespreken. Ilse is erg betrokken en stuurde vaak zelf al een berichtje om op de hoogte te blijven. Inmiddels heeft Shila een paar behandelingen gehad en is, mede door medicatie, weer de oude. Het was erg bijzonder om te zien dat Shila bij tijdens de behandeling heel ontspannen was. Waar ze meestal wat tegenstribbelt, vooral bij vreemden, genoot ze zichtbaar van de behandeling. Door de liefdevolle benadering van Ilse was Shila snel vertrouwt met haar.

×

Hoi!

Klik hieronder op Ilse en start Whatsapp chat.

×